Kokousraportti 9/2019

30.09.2019

Syyskauden ensimmäinen hallituksen kokous pidettiin ti 10.9.Työsuojelu- ja luottamusmiesasiat


OSSI:ssa on tiedote ajantasaisesta työterveyshuollon tilanteesta. Aikoja työterveyshuoltoon on tällä hetkellä saatavilla hyvin.


Kaikkien opettajien olisi tärkeää tarkistaa oma operekkarinsa ja siitä mm. hinnoittelutunnukset, vuosisidonnaiset lisät, ylitunnit, mahdolliset TVA-korvaukset ym. Myös palkkakuitit on syytä tarkistaa joka kuukausi. Jos jokin näissä asioissa mietityttää, olkaa yhteydessä luottamusmiehiin, niin selvitellään asioita.


OAJ:n teemana tänä lukuvuonna on työhyvinvointi. Aiheeseen liittyen on läpi lukuvuoden vaihtuvia teemoja, esimerkiksi syyskuussa työaika. Teemoihin ja työhyvinvointietuihin liittyen löytyy paljon tietoa OAJ:n kotisivuilta: teemoihin osoitteessa  www.oaj.fi > Arjessa > Työhyvinvointi ja jäsenedut löytyvät osoitteesta www.oaj.fi  > Jäsenyys > Työhyvinvoinnin lukuvuoden jäsenedut


Työaikaan liittyen muistutamme suunnittelemaan esimiehen kanssa yhteistyössä lukuvuoden YS-ajan käytöstä, ja kirjaamaan oman käytetyn YS-ajan käyttäen apuna esim. Vipu-sovellusta. Jos YS-aika näyttää loppuvan, on ajoissa oltava yhteydessä esimieheen, ja neuvoteltava, miten jäljellä oleva aika käytetään.


Opettaja-lehden (ilmestynyt 30.8.2019) mukana on tullut sekä Voi hyvin työssä - Joka jäsenen työaikaopas (joka löytyy myös liittenä sähköpostissa) että Retkiopas. Kannattaa lukea! Muistathan, että Opettaja-lehti on nykyisin luettavissa myös verkossa osoitteessa www.opettaja.fi 


OAJ Uusimaa


Uusi alueasiamies OAJ Uusimaan alueella on Ilkka Miettinen Keravalta.


OAJ Uusimaa järjestää yhdessä OAJ Pääkaupunkiseudun kanssa useita erilaisia jäsentapahtumia syksyn aikana. Tietoa tapahtumista löytyy OAJ Uusimaan sivuilta www.oajuusimaa.fi sekä sähköpostilla tulleesta mainoksesta (11.9.). Jäsenasiat


Jäsentietojen ylläpito on tärkeää, ja jokaisen tulisi pitää huolta, että omat tiedot ovat ajan tasalla. Toimipaikanvaihdokset ja muut muutokset omiin tietoihin on tehtävä itse OAJ:n jäsensivuille kirjautumalla. Jäsentietoihin on hyvä listä toinenkin sähköpostiosoite työnantajan sähköpostin lisäksi.


OAJ Hyvinkään hallitus päätti jatkaa uusien OAJ:n jäsenten muistamista. Uusi OAJ:n jäsen, kun olet liittynyt jäseneksi, laita meille sähköpostilla omat tietosi ja sen henkilön nimi, kuka mahdollisesti vinkkasi liittymään tai auttoi liittymisessä. Molemmille on luvassa 10 euron lahjakortti Hyvinkään Kulmakonditoriaan. Kampanja on voimassa vuoden 2019 loppuun asti.


Virkistysasiat


Kinomaetu jatkuu. OAJ Hyvinkään hallitus on neuvotellut Kinoma-elokuvateatterin uuden omistajan kanssa elokuvaedun jatkumisesta. Jos et vielä tänä vuonna ole käyttänyt 2 lippuasi elokuviin, voit sen vielä tehdä kalenterivuoden loppuun mennessä. Muista ottaa jäsenkorttisi mukaan.


OAJ Hyvinkää järjestää Maailman opettajien päivän kunniaksi virkistysillan jäsenilleen pe 4.10. Mainos illasta on lähtenyt sähköpostilla toimipaikkoihin. Vielä on joihinkin toimintapisteisiin paikkoja jäljellä. Lähdethän mukaan!


Myös OAJ Uusimaa järjestää MOP-illan pe 4.10. OAJ Uusimaa tarjoaa jäsenilleen (siis myös kaikille OAJ Hyvinkään jäsenille) mahdollisuuden nähdä elokuva Olen suomalainen Kinopalatsissa Helsingissä hintaan 0€ sekä elokuvaherkut (popparit ja virvoitusjuoma) päälle. Vain matkakulut jäävät jäsenen itse maksettavaksi. Ilmoittautuminen elokuvailtaan alkaa 23.9. ja tarkemmat ohjeet löytyvät sähköpostin liitteestä.29.02.2020Näin seuraat sopimusneuvottelujen etenemistä
01.03.2020Kutsu OAJ:n Hyvinkään opettajien paikallisyhdistyksen kevätkokoukseen
29.02.2020Omien tietojen päivittäminen
29.02.2020Kokousraportti 2/2020
14.02.2020Pääluottamusmiehen viesti jäsenille 7.2.2020: Sopimusneuvottelut ja omat yhteystiedot
01.02.2020Kokousraportti 1/2020
01.02.2020Kokousraportti 1/2020
18.01.2020Virkistysilta 7.2.
18.01.2020Educa2020
19.12.2019Kokousraportti 12/2019

Siirry arkistoon »